Despre mine

Bine ai venit pe blogul meu !

Eu sunt Amalia, mama lui Filip din 2018, și a lui Ștefan din 2020.

După ce am urmat o facultate și un Master în Relații internaționale la București, imediat cum am terminat studiile, am plecat împreună cu Laurențiu, soțul meu ( pe atunci iubitul ) în Bratislava, Slovacia, unde ne-am găsit amândoi joburi.

După 4 ani acolo, în mediul corporatist, m-am întors în România, însărcinată fiind cu primul copil, chiar înainte să nasc. Am ținut-o însă dintr-un concediu de maternitate în altul, deoarece la 2 ani după Filip, a venit pe lume cel de-al doilea băiat al meu, Ștefan.

Ideea blogului mi-a venit la începutul sarcinii cu Filip, când aveam o groază de nelămuriri despre ce va presupune sarcina, și mi-ar fi plăcut să citesc experiențele detaliate ale altor femei despre această perioadă atât de deosebită din viața unei femei…Însă la momentul respectiv nu am găsit nimic de genul, așa că mi-am spus că nu-i nimic, dacă nu există, facem ! Am avut însă surpriza plăcută de a avea din ce în ce mai mulți followers, așa că am continuat și cu experiența mea de după naștere.

Scriu despre viața de mamă, cu bune și cu rele, necosmetizată, exact așa cum e ea.

Nu am nici o problemă în a-mi expune vulnerabilitățile, deoarece cred că numai cu genul acesta de scriitură începe adevăratul dialog.

Uneori mai scriu și pe celălalt blog al meu, colecționaradecuvinte.ro , despre cele două lucruri pe care le iubesc cel mai mult pe lumea acesta : cărțile și călătoriile, te invit și acolo, dacă îți fac și ție cu ochiul !

Advertisement