14 săptămâni

Am ajuns la zi cu Jurnalul, aşa că de acum încolo fiecare postare este chiar din ziua respectivă, mai adaug doar în ce săptămână sunt 🙂

Acestea fiind spuse….M-am întors din vacanţa de la turci, la mare! Mai degrabă decât ce am făcut, pot să spun ce NU am făcut :
– Nu m-am mai lăfăit pe la saune şi baia turcească, ca pe vremuri
– Nu am mai făcut zeci de sărituri în cap pe zi (n-am făcut nici una, să ne înţelegem!)
– Nu m-am mai dat pe tobogane

Vedeţi voi, suntem acelaşi grup, format din 3 cupluri, care mergem la mare, de ani de zile. Doar că eu mereu eram cu băieţii mai mult. ,,Noi, băieţii ” ne întreceam în sărituri, ,,noi, băieţii ” ne chiţăiam în apă, în timp ce fetele stăteau la plajă, că lor nu le place apa. De data asta am stat şi eu cuminte cu fetele.

Pot să vă spun şi ce am făcut, din plin : am mâncat, tată. Dar serios acum, nu poţi să îi pui douăj’ de tipuri de prăjituri în faţă unei femei însărcinate şi să te aştepţi să nu guste. Oricum, când m-am întors, s-a răstit cântarul la mine de nu s-a văzut : 4 kile în plus, faţă de când am rămas însărcinată!

Am fost foarte atentă să nu mai răcesc de data asta, şi mi-am luat o mască din aia cum poartă medicii, cât timp am fost pe avion şi în aeroport (se găsesc cam în orice farmacie, apropo) . Şi, ca de obicei în locurile astea aglomerate, toată lumea strănuta în jurul meu, dar nu am mai luat nimic (în timp ce soţul chiar a răcit) .

Rămâne acum să mă cuminţesc cu mâncatul, că nu mai am nici o scuză!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s