15 săptămâni

Ieri a fost prima dată când m-a întrebat direct cineva străin ,,Sunteţi însărcinată ? ” . Deci chiar a început să se vadă.

Mi-am cumpărat primele haine de maternitate : două perechi de blugi, de la H&M, două perechi de colanţi, un tricou şi o bluză. Şi, cel mai important : două perechi de ştrampi de maternitate acum vreo trei săptămâni, şi aici vreau să mă opresc puţin. Sunt foarte intrigată de descoperirea mea : de ce nu se vind ştrampii de maternitate peste tot, pentru toate femeile ?? De ce nu spune nimeni şi NEînsărcinatelor cât de comozi sunt ştrampii de maternitate ? Ştim toate cum te ţin ştrampii normali la burtă, şi vorbesc din perspectiva unei femei care până acum câteva luni avea un abdomen plat. Dar, cum mâncam orice, gata, mă şi strângeau. Nu vreau să mă gândesc care-i senzaţia pentru cele cu burtică din dotare. Eu, una, voi continua să port ştrampi de maternitate şi după ce nasc. Ştrampii normali ar trebui interzişi, serios. Nu vă fie ruşine să îi încercaţi pe cei de maternitate! Confortul ar trebui să primeze. O să îmi mulţumiţi 🙂

În altă ordine de idei, săptămâna asta am fost din nou la analize de sânge şi apoi la endocrinolog, că s-au făcut 6 săptămâni de la ultimul control. În sfârşit mi-au intrat valorile TSH-ului în normal, aşa că îmi lasă doza asta mărită de Euthyrox, şi mă mai duc de abia peste două luni la control.

Dar alt control îl aşteptăm cu nerăbdare de acum încolo : pe cel de săptămâna viitoare, de la 16 săptămâni, când o să aflăm ce avem !

Sau, cum îmi place mie să glumesc …când o să aflăm că avem un băiat 🙂

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s