25 august – 7 săptămâni

Sunt fix în mijlocul perioadei care le îngrozeşte pe majoritatea femeilor, pentru că de la 6, maxim 7 săptămâni încep greţurile. Din fericire pentru mine, cel puţin până acum, nu mă afectează prea tare…Mi-e şi mie greaţă, dar dacă beau limonadă şi mânânc mere acre îmi trece, aşa că ar fi chiar ridicol să mă plâng…Plus de asta, am realizat că mi se face greaţă atunci când vine ora mesei, şi dacă mănânc, îmi trece imediat, aşa că am priceput regula : trebuie să mă forţez să mănânc, deşi pare contraintuitiv, dar la mine funcţionează. Cât despre vărsat, nu mi s-a întâmplat încă niciodată, dar asta o cam bănuiam, pentru că eu nu vărs niciodată, am un stomac foarte puternic.

Cu alte cuvinte, reuşesc să îmi continui activităţile de zi cu zi fără să dau de bănuit la birou. Cu o excepţie. OBOSEALA. Sarcina asta te trage la somn, ceva de speriat…După ce că eram eu cu somnul, acum e jale. După ce că dorm 9 ore pe seară, mă ia o oboseală după-amiaza, de cad din picioare. Norocul meu că la birou avem o cameră cu paturi, unde putem să dormim dacă suntem prea obosiţi, ori pentru o femeie însărcinată, e aur curat.
Norocul meu că luna asta e cea mai lejeră din an ca volum de muncă, partea rea în schimb e că pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul anului, aşa creşte şi volumul. But let s get there when we get there

Alt lucru care mă ajută la birou e faptul că avem birouri ajustabile, de poţi lucra şi în picioare, pentru că deja mi se umflă picioarele mai mult decât în mod normal (reţin multă apă, mereu e o diferenţă între cum arăt dimineaţa versus seara), aşa că faptul că nu stau, mă scuzaţi, în cur, 8 ore pe zi, ajută.

Cât depre pofte…Am atât pofte, cât şi adversităţi. Surpriza a fost că am început să dezvolt o adversitate pentru cafea – eu, cafegioacă înrăită! Am ajuns să beau cafea cam 4 zile din 7 – evident că nici asta nu ajută cu oboseala…
Am şi pofte, dar nu de speriat – ieri, de exemplu, Laur s-a conformat imediat, ca un drăguţ ce e el, şi m-a dus la Lidl doar că luăm crenvuştii lor Pikok, că visam la ei de câteva zile. Şi azi ne-am dus în mall după un fresh de portocale. Bine că nu sunt ciudăţenii, totuşi.

Sper să mă păstrez aşa ca stare şi în America, unde plec mâine, altfel vacanţa se anunţă puţin compromisă

PS. Bebe e cât un bobuleţ de afină acum.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s