3 august 2017

Prima căreia i-am spus, aseară, a fost prietena mea Nicoleta, pentru că mă întrebase fix cu o seară înainte dacă am veşti, la care eu îi spuneam că din păcate nu, şi că sper să nu aşteptăm prea mult. Nicoleta m-a făcut să realizez, după ce i-am dat vestea : ,,Dar ai primit cadou, de ziua ta! ”

Alor mei de abia aşteptăm să le spunem mâine, că vin la noi, să ne petrecem ziua mea şi a motanului (acela ar fi tata) împreună. La restul familiei o să le spun de ziua mea, când mă vor suna, lui Mili îi vom spune de ziua ei, pe 11, şi mamei lui Laur, tot de ziua ei, pe 16. S-a nimerit la fix!

În continuare am crampe foarte puternice şi dureroase, mai ales noaptea, dacă stau pe o parte, aşa că deja sunt cam obligată să dorm pe spate – ori pentru mine ăla nu e somn 😀 .

Mi-am instalat două aplicaţii pe telefon – Glow nurture, continuarea de la Glow – aplicaţia de ferilitate, şi What to expect, care e chiar şmecheră. Îţi spune zilnic cât e copilul tău – acum e cât un bob de mac! – şi îţi arată săptămânal un filmuleţ cu ce se întâmplă acum în sarcină, şi ce simptome probabil că ai.

Am aflat de pe aplicaţii şi că tocmai am intrat în 4 săptămâni, şi că due date ar fi 11 aprilie 2018. Ştiinţă, nu magie!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s