16 săptămâni – Am aflat ce o să avem !!

Ieri am fost la mult aşteptatul control de la 16 săptămâni, când poţi afla, în mod normal, sexul copilului.

Funcţionează tare ciudat mintea omului (sau inima ? 🙂  atunci când vine vorba de ce vrei, fetiţă sau băiat, versus ce reuşeşti să ai . Am, de exemplu, o prietenă, proaspăt mămică . Voia foarte tare o fată, dar a avut băiat, însă, după cum îmi spunea, ,,Nu l-aş da nici pe 10 fete acum! “. Şi cunosc multe cazuri de părinţi care s-au răzgândit faţă de ce voiau, atunci când şi-au cunoscut bebelul ( cunosc o singură excepţie – o mamă care, atunci când a aflat că şi al treilea copil e tot băiat, a început să plângă la doctor – But can you blame the poor woman ? ) .

În cazul nostru, povestea despre ce am vrut e cu cântec . Amândoi vrem doi copii, un băiat şi o fetiţă în cazul ideal, şi cu toate astea, pentru primul, până anul ăsta, eu voiam în primul rând fetiţă, iar Laur băiat .

Dar, cu o lună înainte să rămân însărcinată, am avut cel mai frumos vis : am visat că mă trezeam lângă un băieţel care râdea la mine, şi care semăna cu mine şi cu Laur : blond, alb la faţă, cu ochi albaştri. Nu ştiu cum să vă spun, dar eu m-am îndrăgostit de băieţelul meu din vis 🙂 În loc de ,,Bună dimineaţa “, i-am spus de atunci soţului ,,O să rămân însărcinată, şi o să îţi fac un băiat, o să vezi  ” . Săracul nu se aştepta la aşa declaraţii dramatice la prima oră!

Însă fix aşa a fost : la nici o lună a rămas însărcinată, şi am fost sigură de la început că e băiat. Atât de sigură, încât nici nu mi-am închipuit o clipă că ar putea fi fată! Mi-am prevenit familia de la început, ei fiind mai pro sexul feminin : ,,Luaţi-vă gândul, şi obişnuiţi-vă de acum cu ideea!  ”

Culmea e că între timp, de când am rămas însărcinată, şi soţul meu şi-a schimbat preferinţa, la modul că nu a mai avut nici o dorinţă pentru un sex anume, tot ce voia era să fie un copil sănătos, atât. Ce-i drept, de când cu spaimele mele să nu pierd sarcina sau să nu aibă ceva copilul, şi pentru mine tot asta a contat, doar că eram convinsă că e băiat.

Voiam doar o confirmare de la medic, care a şi venit ieri. Mă rog, nu 100%, că iarăşi copilul nu stătea cum trebuia, dar medicul a spus că aşa pare. Eu nici n-am nevoie de mai mult.

Aşa că avem un sex şi, implicit, un nume : Filip!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s